Секс стимуланти

Филтри

Показване на 1–8 от 65 резултата

Етикети:

Секс стимуланти

 Често си задаваме въпроса, как да избегнем преждевременната еякулация при мъжете? Отговорът е простичък: Най-ефективен метод е използването на секс стимуланти.

Една от най-честите форми на сексуална дисфункция е, когато мъжът има оргазъм малко след започване на полов акт с минимална стимулация. Причините за това са много – от стрес и депресия до сексуални разстройства, а доста пъти за този проблем са виновни наши здравословни негативни фактори и редица хронични заболявания.

Какво е преждевременна еякулация?

Това е състояние, при което мъжът получава оргазъм при минимална стимулация, като около 30% от мъжете достигат до кулминация от 2-5 минути от началото на акта, като за около 5% дори се смята, че те не достигат и до същината на секса, а свършват твърде бързо, още по време на сексуалната игра. Наистина срамно е за един мъж да изпадне в подобна ситуация, а още по-лошо е че партньорката остава незадоволена и депресията е двустранна.

Сексолозите смятат, че една от основните причини е лошият контрол на еякулацията поради факта, че партньорът не следи сигналите на тялото и мозъка, както и малкото сексуално преживяване.

Ако ви е скучно от секса с партньор или ви се струва, че страстта угасва, това не означава, че всичко е загубено. За да върнете искрата в една връзка, опитайте да разнообразите сексуалния си живот с интимни стоки. Не е нужно да търсите секс магазин за това – можете да започнете от най-близката аптека.

Смазващите гелове се използват за подобряване на приплъзването по време на полов акт. Съществува стереотип: казват, че лубриканти са необходими само когато естествените секрети не са достатъчни за комфортен полов акт. Смазването в такива случаи, разбира се, е необходимо, но може да се използва и когато няма проблеми – просто ще добави нови усещания на тези, които ги търсят. Гел лубрикантите също са най-различни и водят след себе си  отлични резултати.

Лубрикантите на водна основа са по-евтини, изплакват се лесно и изсъхват бързо. Предпочитат се от всички възрасти. Лубрикантите на силиконова основа са по-скъпи, но не губят свойствата си по време на целия полов акт.

Възбуждащите лубриканти повишават чувствителността и правят секса по-интензивен както за него, така и за нея. Лубрикантите с анестетик, напротив, намаляват чувствителността и увеличават продължителността на акта.

Ароматизираните лубриканти имат различни вкусове и миризми: има ягода, череша, праскова и много други.

Какво представляват хапчетата за подобряване на мъжката сила?

Хапчетата за подобряване на мъжете обикновено се твърди, че увеличават размера на пениса и са предназначени специално за мъже, които имат проблеми със сексуалното си здраве или размерът на пениса е твърде малък.

Други таблетки се считат за хранителни добавки или подобрители, които могат да бъдат алтернатива на лекарствата, отпускани с рецепта.

Мъжките подобрители имат широк спектър от потенциални ползи за мъже от различни възрасти.

Най-значимото предимство на използването на добавка за подобряване на мъжете е, че те могат да помогнат за решаване на ефективността на вашата спалня. Въпреки това, няма допълнителни здравни подходи, за които е доказано, че са напълно безопасни и ефективни за сексуално подобряване или лечение на Еректилна дисфункция.

Благодарение на тяхната ефективност може да е по-лесно за потребителите да постигнат и поддържат ерекция.

Всичко това влияе положително на издръжливостта и работи за подобряване на вашата увереност и засилване на удоволствието и за двамата партньори. Някои мъжки подобрители са известни също като тестостеронови бустери.

Липсата на този хормон може да бъде свързана с ниско либидо и сексуално желание, поради което подобряването на производството на тестостерон може да помогне за увеличаване на вашето сексуално желание.

Производителите включват различни видове съставки в своята формула за подобряване на мъжете. Можете да разделите активните съединения на растителни съставки, витамини, минерали и други хранителни вещества.

А задавали ли сте си въпроса какво представлява един такъв мъжки подобрител? Нека да разгледаме някои от ключовите компоненти, които може да намерите в мъжкия подобрител:

Как да изберем най-добрия продукт за подобряване на мъжете?

Първото нещо, което трябва да знаете, е, че може да отнеме малко време и усилия, за да изберете най-подходящия мъжки подобрител за вашите нужди. За щастие процесът е значително съкратен със задълбочени прегледи на продукти, които можете да прочетете, за да се информирате за различни добавки.

Когато избирате бустер за мъже, искате да помислите защо купувате продукта. Ако търсите добавка, която може да се приема преди сексуална активност и да ви даде краткосрочно повишаване на производителността, трябва да потърсите този тип продукти.

Въпреки това, има и други добавки за подобряване на мъжката сила, които се фокусират върху оптимизирането на здравето на мъжете в дългосрочен план. Благодарение на тях можете да изпитате интензивни и дълготрайни ерекции и да сте готови за сесия в спалнята през целия ден. Опитайте те!

И накрая, ако търсите продукт, който може да повиши нивата на тестостерон, трябва да знаете, че мъжките подобрители се фокусират върху това.

Като цяло зависи какво очаквате от желания продукт за здраве, но най-добрият ход може да бъде да изберете универсална формула с множество ползи и потенциал за оптимизиране на вашето сексуално здраве в дългосрочен план.

Действат ли хапчетата за подобряване на мъжете?

Да, хапчетата за укрепване на мъжете работят и могат да ви помогнат да подобрите сексуалното здраве и ефективност.

Трябва обаче да имате предвид, че формулите се различават значително от един продукт до друг и има много фактори, които могат да повлияят на ефективността на подобрител.

Списъкът на съставките основно решава дали едно хапче за подобряване на мъжкия ефект може да изпълни обещанията.

Освен че съдържа подходящи съединения, мъжкият подобрител трябва да има съставки с високо качество и в оптимизирани количества. Това е само внимателно разработена формула, която може да надхвърли вашите очаквания.

Трябва да анализирате фактите, преди да закупите добавка за подобряване на мъжете

Не е най-умният ход да се купуват здравословни продукти, без да се анализират фактите.

Ето защо трябва да проверите претенциите за продукта, характеристиките, както и друга подходяща информация за добавката.

Причината, поради която се правят добавки за подобряване на мъжете, е да насърчават и поддържат сексуалното и цялостното здраве на мъжете.

Фокусът е върху повишаването на представянето ви в спалнята, което се постига чрез улесняване на твърди и устойчиви ерекции, както и повишаване на цялостната ви издръжливост. Успех!

Секс стимуланти

Когато говорим за секс стимуланти трябва да знаем, че те са предпочитани от мъже около и над средната възраст, които поради някаква причина изпитват проблеми с ерекцията и имат понижено либидо.

Сред секс стимуланти спадат по-сериозни продукти като медикаменти срещу еректилна дисфункция като:

Виагра, Стендра, Циалис и Левитра, както и продукти на билкова основа като женшен, гинкобилоба и други.

Заради своята популярност и използването им не само от хора със заболявания и сериозни проблеми откъм потентност, секс стимулантите са обект на постоянни проучвания и изследвания сред хора и животни.

Така учените наблюдават тяхната ефективност, как точно действат, какви странични явления могат да възникнат от тях, колко продължава действието им и всичко друго, от което един мъж може да се интересува при употребата им.

Обикновено секс стимулантите се разделят на два вида – медикаменти, които са PDE5 инхибитори и на билкови, които са изцяло от естествени съставки. Първите се продават по аптеките обикновено с лекарско предписание или в специализирани магазини без рецепта, докато вторите са свободно достъпни отново във всяка аптека, магазини за здравословно хранене, магазини за хранителни добавки и онлайн.

Сексуални стимуланти

Качеството на живот на мъжа до голяма степен се влияе от удовлетворението му от секса. Но ако младите мъже могат да правят полов акт дори няколко пъти на ден, то след 40-годишна възраст всеки трети и след 50 години – всеки втори мъж изпитва определени сексуални разстройства.

При лека форма на еректилна дисфункция ефективни са препаратите на основата на билкови съставки – хомеопатичното лекарство Erecton, крем Химколин, крем Tongkat ali Platinum Forte.

Въз основа на тези лекарства са създадени редица генерични лекарства. Те се различават от оригиналните лекарства с по-ниска цена.

Генериците са аналози (копия) на лекарствено вещество. След период от 12 до 25 години (в зависимост от страната на производство) от датата на освобождаване на лекарствения продукт, фармацевтичната компания, производителят на лекарствения продукт губи своя монопол за продажбата на лекарството.

Към този момент всяка фармацевтична компания има право да придобие правото за производство и продажба на лекарството. Генерициге са напълно идентични по състав и действие на оригиналното лекарство. Разликата е търговското наименование на лекарствата и цената.

Генериците имат значително ниска цена поради факта, че компанията не поема материалните разходи за разработка, клинични изследвания, лицензиране и други разходи, изчислени в милиони долари.Лидери в производството на генерични лекарства са индийските фармацевтични компании.

В арсенала на съвременната медицина има много средства за лечение на този проблем при мъжете. Подходящи лекарства за повишаване на потентността се избират в зависимост от причините за еректилна дисфункция.

Основната група лекарства за лечение на еректилна дисфункция са селективни инхибитори на фосфодиестераза тип 5. Действайки върху каталитичен ензим, те отпускат мускулите на кавернозните тела на пениса, в резултат на което кръвоносните съдове се разширяват и кръвопотокът в тях се подобрява. По този начин се осигурява ефективно повишаване на потентността. Тези лекарства действат само, когато има сексуална възбуда; те не засягат либидото.

Най-популярните лекарства за стимулиране на мъжката потентност са:

Виагра (активна съставка – силденафил);

Cialis (основният компонент е тадалафил);

Levitra (активна съставка – варденафил).

Голяма част от сексстимулантите са билкови екстракти, получени от различни части на растенията. Най-често това са растения, отглеждащи се в региони със субтропичен и тропически климат. Много от растенията имат вековен опит сред коренното население на регионите, където растат. Те се използват широко в лекарства за подобряване на сексуалната функция.

Някои растения са включени в лицензирани лекарства (йохимбе, женшен, трибулус), други се предлагат като хранителни добавки. Повечето от изброените по-долу билки са ефективни за подобряване на сексуалната функция както при мъжете, така и при жените.

Сексуалните стимуланти имат многостранно въздействие върху тялото:

– увеличават сексуалното желание

– подобряват качеството на ерекцията, намалява латентния период (интервала между половите контакти)

– стимулират чувствителността на ерогенните зони

– удължават продължителността на полов акт

-увеличават усещанията по време на оргазъм, оргазмът е по-ярък

– намаляват чувството на умора, слабост, оказват тонизиращо действие върху тялото.

– повлияват качествените показатели на сперматозоидите.

Предимството на тези лекарства е минималният брой странични ефекти.

Muira Puama представлява малък храст, който расте в амазонските гори на Бразилия и стига до 4-5 метра височина. Сред многото му предимства, се подрежда приносът му за повишаване на либидото и сексуалната функция. Спомага за намаляване на менструални спазми и симптомите на ПМС. Помага при заболявания на стомашно-чревния тракт и репродуктивни проблеми. Премахва стреса и се грижи за общото състояние на организма.

Кората и корените на растението се използват като лечебни суровини.Съдържа алкалоида муирапуамин, естери на тритерпенови киселини, фитостероли, смоли, горчивина. Използва се за лечение на мъже и жени. Основният терапевтичен ефект е афродиазичен ефект – той засилва сексуалното желание чрез стимулиране на гениталните центрове на мозъка.

Стимулирането на ерекцията се дължи на активирането на гръбначните центрове и подобряването на хемодинамиката в малкия таз.Има седативен ефект, нормализира съня.

Перуанската Мака (Lepidium meyenii) е кореноплодно многогодишно растение, което се отглежда в Перуанските Анди на високо надморско равнище. От векове се използва за подобряване на силата, физическата издръжливост и либидото. Това е тревисто многогодишно растение, което расте в Боливия, Перу, Аржентина на височина 3500-4500 м.

Лекарството, което се произвежда от това растение, включва амиди на мастни киселини, имидазолови алкалоиди, тиоцианти, гликозинолати, микроелементи-цинк, желязо, мед, калций, фосфор, витамини С и Е. Терапевтичното действие е афродизиак, стимулира ерекцията, подобрява качеството и подвижността на сперматозоидите, има тонизиращ ефект, антиоксидант, намалява възпалението на простатната жлеза.

Йохимбинът е естествен афродизиак, извличан от дървото йохимба. Известен е още от древността и е използван от египтяните. Йохимбин е вечнозелено дърво, произхождащо от тропическите гори на Западна Африка. Кората, съдържаща алколоида йохимбин, се използва като лечебна суровина.

Йохимбинът е единственият билков компонент, препоръчан за лечение на еректилна дисфункция . Терапевтичното действие е за повишаване на либидото, повишаване на ерекцията.Той се използва в спортното хранене за намаляване на теглото и стимулиране на мускулния растеж.

Horny Goat Weed (Epimedium) е многогодишно растение от семейство берберис, расте в Китай, Япония, Северна Корея.Лечебна суровина са листа от растението, съдържащи флавоноид икариин. Терапевтичното действие е да засили сексуалното желание както при мъжете, така и при жените. Увеличава силата и продължителността на ерекцията.Стимулира производството на тестостерон, при жените има подобен на естроген ефект.Подобрява състоянието на костната тъкан при остеопороза.

Eurycoma longifolia (Tongkat Ali) е късо дърво с дълги пръстовидни листа, широко разпространено в Индонезия, Малайзия, Тайланд, Виетнам и Лаос. Лечебната суровина е коренът. Съставът е квазиноиди, сапонини, терпени, танини. Терапевтичният ефект е афродизиак, повишена ерекция, анаболен ефект (използва се в спортната медицина за изгаряне на мазнини и изграждане на мускулна маса), имуностимулиращ ефект, антиоксидантен ефект (ефективен за профилактика на рака).

Женшенът е тревисто растение от сем. Аралиеви, което се използва от древността в Китай като всеизцеляващо и афродизиращо средство. Женшенът е многогодишно лечебно растение от семейство Araliaceae. Включва 12 вида, растящи диво в Далечния изток в Китай, Тибет, Алтайските планини, Виетнам, Северна Америка. За лечебна суровина се използва коренът му.

В състава му се съдържат сапонини, етерични масла, пептиди, полизахариди, панакс киселина, фитостерол, витамини, макро и микроелементи.  Има общоукрепващ ефект, стимулира умствената и физическата работоспособност, повишава кръвното налягане, понижава холестерола в кръвта, подобрява половата функция, подобрява паметта , стимулира имунитета.

Пълзящият трибулус (Tribulus terrestris) е едногодишна билка, която расте в умерен и тропичен климат в Южна Европа, Южна Азия, Африка и Северна Австралия. В състава на лекарствата (популярни под името Tribestan),  влизат стероидни сапонини, флавоноиди, гликозиди, алкалоиди, танини, стероли, протодиосцин (насърчава повишаването на тестостерона).

Терапевтичен ефект – има общо тонизиращо действие, стимулира ерекцията, повишава либидото, стимулира сперматогенезата – увеличава броя на сперматозоидите и тяхната подвижност. При жените Tribestan подобрява либидото и благоприятно повлиява проявите на климактеричен синдром, намалява субективните оплаквания като безсъние, напрежение, нервна възбудимост или апатия.

Съвременните лекарства за сексуално стимулиране се различават значително едно от друго по терапевтичния ефект и силата на стимулиращото действие. Трудно е да се намери идеалното лекарство на съвременния пазар. Най-ефективните лекарства са с многокомпонентен състав, с високо съдържание на активни вещества.

Съставът им трябва да съдържа екстракти, които имат общоукрепващ ефект, стимулиращ производството на тестостерон, подобряване на кръвоснабдяването на кавернозните тела и съдовете на малкия таз, активиране на нервните центрове, които регулират половата функция.

Секс стимуланти под формата на PDE5 инхибитори

Този тип секс стимуланти са нещото, което наистина върши работа. Това са медикаментозни средства, които се предписват като превенция с еректилната дисфункция (импотентност) при мъже и съответно половата мощ е налице, независимо дали имате подобно състояние или не – резултатите ще се акцентират мигновено.

Използвайки някой от този тип продукти можете да очаквате невероятно подобрено представяне в леглото, което се изявява в много по-мощна и дълготрайна ерекция, изключително повишено либидо и невероятна издръжливост.

Секс стимуланти

Ако търсите стимуланти за подобряване на сексуалния ви живот, на пазара има не малко лицензирани медикаменти, както и такива на билкова основа без рецепта. Стимулантите с рецепта могат да действа на следните принципи:

 • Да улесняват получаването на ерекция и да спомагат за нейното поддържане (например ако имате еректилна дисфункция).
 • Да ви помогнат да издържате много повече преди да получите оргазъм и дори да продължите безпроблемно след това.

Обикновено билковите стимуланти не са лицензирани и не се регулират от здравните власти, съответно могат да се закупят и без рецепта от много места, включително магазини за хранителни добавки, аптеки, магазини за здравословно хранене и онлайн. За съжаление няма достатъчно проучвания върху билковите стимуланти и не се знае дали наистина действат както и дали вредят по някакъв начин на организма при продължителна употреба. Тъй като са на билкова основа производителите твърдят, че няма подобни рискове за здравето, но това не е доказано.

Какво представляват секс стимуланти

Обикновено стимулантите за подобряване на представянето в леглото се наричат за по-кратко „секс хапчета“ или „секс стимуланти“. Целта им е очевидна – да подобрят сексуалния живот на мъже от всяка възраст и с различни здравословни проблеми, включително и такива с ерекцията.

Стимулантите с рецепта представляват реални медикаменти, които работят доказано и се предписват от лекар. Разбира се, същите могат да се намерят и „на черно“ на много места, но трябва да се внимава да не се попадне на ментета.

Има и нелицензирани стимуланти, които са на билкова основа и се продават свободно почти навсякъде. Те могат да включват в състава си една основна билка, която има ефект върху мъжкото либидо и ерекция или пък да съчетават микс от такива билки и техни екстракти за още по-добри резултати.

Ако нямате изявен или специфичен проблем свързан с ерекцията, но искате да подобрите представянето си в леглото – секс хапчетата може би не са правилният избор.

Преди да решите дали да се обърнете към секс стимуланти за „помощ“ и какъв стимулант да бъде – помислете какво искате да постигнете и как да стане това по най-безопасния начин. Често могат да се направят значителни подобрения в сексуалния живот не чрез стимуланти, а чрез някои промени в начина на живот и дори като говорите с партньора си открито.

Какви секс стимуланти има на пазара

Най-добрите стимуланти за сексуално представяне са лицензираните, които се произвеждат от големите фармакологични компании и се продават само в аптеките срещу рецепта от лекар. Сред тях има хапчета за повишаване на либидото, за по-добра и продължителна ерекция, за издръжливост при преждевременна еякулация и т.н.

Сред най-добрите силни стимуланти спадат хапчета като Виагра, Левитра, Циалис, Прилиджи и други подобни.

Ако нямате сериозни проблеми с либидото и ерекцията няма нужда да приемате подобни силни стимуланти, тъй като те крият рискове за здравето и сърцето. Според това какво искате да постигнете можете да опитате използването на алтернативи като помпа за пенис, билкови стимуланти, промени в начина на живот, консултация със специалист, открит разговор с партньора, подлагане на операция и др.

Разбираемо, много мъже изпитват притеснение да се консултират с лекар за подобни проблеми. В такъв случай можете да опитате билков стимулант и да прецените за себе си дали дава резултати и дали те са задоволителни.

Истината е, че няма най-добър стимулант и за всеки човек според индивидуалните предпочитания и нужди се намира такъв. Обикновено това става или чрез пробване на няколко или чрез директна консултация с лекар.

Секс стимуланти за ерекция

Обикновено мъжете се обръщат към стимулантите за ерекция търсейки или продукт, който да им помогне с получаването и поддържането на ерекция, или такъв за получаване на максимално силна ерекция и съответно увеличаване размерите на члена до краен предел.

Стимулантите за ерекция, които се предпочитат в повечето случаи са именно медицинските. Тези хапчета работят доказано и могат да помогнат с получаването и поддържането на ерекцията, тъй  като те реално са направени да лекуват еректилна дисфункция. От тях можете да очаквате много по-лесно получаване на ерекция и нейното поддържане (само при силна възбуда или сексуална стимулация на пениса) като размерът на пениса ще бъде като при максимално възможна ерекция и много твърд.

Относно стимулантите за подобряване размера на пениса при ерекция – такива работещи няма. Всеки продукт, който в описанието си включва увеличаване размера на пениса и други подобни, освен получаване на ерекция и издръжливост, обикновено не действа по този начин. Единственият начин да увеличите размера на пениса си е чрез оперативна намеса.

Мъжки секс стимуланти на билкова основа

Стимулантите на билкова основа са точно това, което казва името им. Те са направени от естествени продукти, обикновено екстракти от билка или билки, които имат ефект върху мъжкото либидо и подобряват ерекцията или цялостно сексуалното представяне.

Това, което трябва да знаете е, че за разлика от медицинските стимуланти, тези на билкова основа нямат доказано действие чрез множество проучвания и изследвания – затова трябва да подходите една идея по-скептично към тях. Ако решите да изпробвате някой билков стимулант, уверете се, че купувате подходящия (или изпробвайте няколко различни) и дори може да се консултирате с лекар относно състава в таблетките и дали са подходящи за вас (понякога дори лекар може да ви каже от опит от други пациенти дали избраните стимуланти действат).

Безопасни ли са мъжките секс стимуланти

Като всеки друг медикамент стимулантите с рецепта могат да имат странични ефекти. Билковите стимуланти също могат да крият рискове, въпреки че там няма проучвания и съответно такива не са доказани.

Медицинските стимуланти обикновено са изследвани добре и внимателно проверени преди да бъдат пуснати в продажба. Съставките са ясно описани, както и действието им върху организма.

Билковите стимуланти не преминават през подобни проверки и не е ясно какво точно съдържат и в какви количества, също и как се отразяват върху здравето. Съответно производителят дава някакъв състав, но реално не е ясно дали той е верен или пълен. Дори и съставките да са коректно обявени, не е ясно всяка от тях как действа върху тялото или пък няколко от тях в комбинация. Поради тези причини не е ясно и дали билковите стимуланти имат странични ефекти.

Именно заради това по-добрият вариант е да се обърнете за „помощ“ към медицинските стимуланти, но тяхното действие обикновено е по-силно и може да не е за всеки, особено за мъжете, които просто искат да подобрят малко сексуалното си представяне, ерекцията или издръжливостта в леглото.

Виагра

Несъмнено това е най-популярният и стар продукт на пазара, който попада към семейството на PDE5 инхибиторите. Милиони хора по цял свят му се доверяват и не напразно. Разработена е към края на миналия век, Виагра е медикамент с мощно действие за борба с мъжката импотентност, който обаче се използва от много здрави мъже с цел подобряване на сексуалния си живот.

Желателно е да се приема от половин до един час преди половия акт. Продължителността на ефекта на виагра е според дозировката и физическото състояние, но обикновено е от четири до осем часа.

За мъже в напреднала възраст или влошено здравословно състояние се препоръчва консултация c компетентно медицинско лице преди да се направи първия прием на медикамента.

Виагра е един от най-известните и популярни секс стимуланти за ерекция.

Основна съставка силдеанфил 100 мг.

Циалис

Този медикамент е изключително добър, защото неговото действие е значително по-дълго от това на други PDE5 инхибитори. Приемът му е също е от ½  до 1 час преди същинския полов акт и допринася за много мощна и силна ерекция, която трае в продължение на часове дори и след няколко оргазми.

Всъщност пълното разграждане на Циалис в организма трае до 36 часа след приема, което означава, че бихте могли да разчитате на положителните му ефекти (макар и по-слабо) през следващия ден.

Още едно предимство е, че този препарат е разработен и във вариант за ежедневна употреба, който е насочен главно към хората с еректилна дисфункция, но би могъл да се използва и като секс стимулант.

Приемът му става на ежедневна база, но в препоръчително ниски дози. Действието е системно и не причинява никакъв дискомфорт или нежелани ерекции на публични места.

Левитра

Още един PDE5 инхибитор, което значи, че въздействието му е идентично на това на Виагра и Циалис.

Според много мъже обаче предимството на Левитра е, че започва да изразява своето действие по-бързо от споменатите и това прави този секс стимулант по-удобен, особено за случаите когато няма как да сте се подготвили предварително. Съответно можете да вземете продукта непосредствено преди секс и само след 20-30 минути ще започнете да усещате действието му.

Можете да очаквате невероятна ерекция и цялостно представяне в продължение на няколко часа след като бъде приет в организма.

Спедра или Аванафил

Това е значително нов секс стимулант на пазара, който също спада към PDE5 инхибиторите. Неговото предимство е, че действа адски бързо и трябват не повече от 10-15 минути след приема.

Още една алтернатива за силния пол, мъже които имат нетърпеливи половинки, или пък не желаят да чакат между половин и един час.

Можете да очаквате отличен ефект откъм либидо и ерекция в диапазон на поне четири часа.

Странични ефекти при PDE5 секс стимулантите

Повечето секс стимуланти от семейството на PDE5 инхибиторите са сравнително сходни по състав, просто активната съставка е друга, възможните странични ефекти също не се различават много.

Нежелани ефекти се появяват основно след приема на съответния продукт, но понякога е възможно те да се появят, дори и след това ако хапчето все още не се е разградило от организма.

При прием на PDE5 инхибитори като секс стимуланти можете да очаквате нежелани реакции като главоболие, замайване, болки в мускулите, запушване на носа, зачервяване по лицето, проблеми със стомаха и диария, проблеми със зрението като замъгляване и в изключително редки случаи частична загуба. Това обикновено са симптоми, които би трябвало да изчезнат сравнително бързо, но ако продължават или се проявят в много тежка форма – незабавно потърсете лекарска помощ.

Също така е препоръчително ако ерекцията трае над четири часа или ако започнете да почувствате болка в пениса – трябва спешно да потърсите медицинска помощ. В противен случай може да увредите тъканите на пениса и да причините трайни щети и бъдещи проблеми с ерекцията си.

Хората в напреднала възраст и тези, които имат определени заболявания или състояние е наложително да се консултират c личния си лекар още преди да стартират и приемат секс стимуланти от семейството на PDE5 инхибиторите. Така ще разберете кой продукт е най-щадящ за вас и в каква дозировка.

Билкови секс стимуланти

Мъжете, които не страдат от еректилна дисфункция (импотентност), а искат просто да повишат либидото си, да подобрят ерекцията откъм сила и продължителност или просто да издържат повече в леглото няма нужда да се насочват към тежките PDE5 инхибитори. Вместо това те могат да изпробват някой от доказаните секс стимуланти на билкова основа.

Тяхното действие е по-слабо, но и много по-леко за организма, защото те са направени от естествени съставки и не са вредни.

Макар, че има много добри билкови секс стимуланти с който може да подобрите значително ерекцията си.

Екстракт от DHEA

Билката спомага за изграждането на полови хормони в организма и повече тестостерон. Това може да повиши чувствително либидото и половата мощ на всеки мъж.

Разбира се, от повишените нива на тестостерон в тялото биха могли да появят нежелани реакции като акне, гадене, диария и мускулни крампи. Но за това пък може да се очаква силно увеличен кръвен поток към половия орган, което води до силна и мощна ерекция. Въпреки че е билков продукт, не се препоръчва комбинацията му с останалите секс стимуланти, особено със силни PDE5 инхибитори.

Жен шен

Жен шен се използва още от древността като билка, която спомага значително за повишаване на либидото и цялостното представяне в леглото. С прием на подобен стимулант можете да очаквате по-силна и продължителна ерекция, либидо и чувство за свежест и лекота. При дълготраен прием не са забелязани нежелани ефекти върху тялото. Въпреки това някои хора могат да проявят алергична реакция или да изпитат неприятни симптоми като гадене, безсъние и други.

         Какво представлява ерекция?

Информация за ерекция:

Ерекция е състояние при мъжете, при което техния пенис е в твърдо състояние и е готов за полов акт. Тя започва първо в мозъка и обикновено е предизвикана от някакъв вид емоция (нещо, което сте почувствали, помирисали, видели или чули).

За да получите една добра ерекция всички хормони, кръвоносни съдове, нерви и мускули във вашето тяло трябва да  взаймодействат помежду си.

Обикновено този процес се получава след като сте изпитали някакво силно вълнение и вашите нерви изпращат съобщения до съдовете на вашия пенис.

След тези съобщения вашите артерии се отпускат и отварят, за да проникне достатъчно кръв. След това  вените се затварят, за да задържи ерекцията. След известно време кръвоносните съдове на половия член на мъжете се отварят и по този начин кръвта го напуска, той спада и се връща в първоначалния си вид.

Когато мъжете навършат една определена възраст, може да започнат много трудно да получават ерекция. Дори и да постигат ерекция, ако тя не е достатъчно твърда те пак няма да могат да стигнат до полов акт. Най-честите проблеми с ерекцията при мъжете, след като достигнат определена възраст са:

 • Импотентност-състояние при което не можете да постигнете достатъчно твърда ерекция. Понякога определението импотентент се тълкува, като невъзможността на мъжа да създава поколение(тоест сперматозоидите на мъжа поради една или друга причина, не могат да стигнат до яйцеклетката на жената, за да я оплодят).
 • Импотентността на мъжа понякога е повлиявана от доста външни фактори като: стрес, лош начин на живот, някакъв вроден проблем или други. В зависимост от състоянието на мъжа, същетвуват различни сексуални стимуланти, които лекуват импотентността при мъжете.

 

 • Еректилна дисфункция-това е състояние при мъжете при което те не могат получат ерекция или ако получат такава, тя не е достатъчно твърда, за да се стигне до полов акт. Това състояние се получава от много различни фактори(като възраст, притеснение, депресия, нездравословен начин на живот и други).
 • Има различни начини за лекуване на ЕД. Най-често мъжете прибягват до сексуални стимуланти. При повечето мъже приемането на секс стимуланти действа и лекува еректилната дисфункция. Преди приемането на някакъв секс стимулант, вие трябва да установите в какъв стадии е вашата еректилна дисфункция. Ако сте в по-ранен стадии може да се наложи да приемате някакъв вид стимуланти по-малко време.
 • На пазара същетвуват много различни медикаменти за лечение на ЕД, някои от тях са Виагра(силденафил), Левитра(варденадил), Циалис(тадалафил) и други.

 

 

 • Сексуална дисфункция- това е състояние при което се наблюдава силно нежелание за правенето на секс. Това състояние се наблюдава и при двата пола (мъже и жени).
 • То е повлиено от различни фактори като: когато нямате вече привличане в партньора си; изпитвате някакъв вид недоволство към партньора си и поради факта, че той не се е променил сте загубили желанието си на всякаква близост с него; непостигането на оргазъм или някакаква друга причина.
 • В много редки случай сексуалната дисфункция е вродена. В повечето случаи тя се появява с възникването на редица неблагоприятни фактори за вас.

Какво представлява ипразване(еяукулация)?

С най-прости думи еяукулацията представлява процес, при които спермата напуска тялото на мъжа. Еяукулацията може да бъде нормална или преждевременнна.

Преждевременната еяукулация се получава по-рано, отколкото вие или вашия партньор сте искали. В някой случай това може да не е повод за претеснение, но в други може да се влияе от физически проблем.

Най-често преждевременното свършване на мъжа се влияе от някои фактори като:

 • Стрес;
 • Някакъв вид депресия;
 • Липса на самочуствие;
 • Проблеми с партньора или в работата;
 • Някакви непостижими очаквания относно представянето ви по-време на секс;

Съществуват три вида лечение за преждевременна еяукулация. Те са:

 • Поведенческа терапия-това е терапия при, която се използват различни методи за забавяне на еяукулацията. Наи-честите методи, които се използват са:

-Методът STOP-STARTпри този метод вие или партньора ви правите различни движения, за да постигнете еяукулация. Когато наближавате момента на свършване, вие или партньора ви спирате, за да отмине леко желанието за изпразване. Това го повтаряте около 3 пъти и на 4 вече може да се изпразните. Нужно е този метод в началото да се прилага няколко пъти в седмицата и така постепено ще се научите да контролирате пениса си и да свършвате по-бавно.

 

Методът Изстискване-

 • Психологическа терапия-това е терапия чрез която се учим да преудоляваме различни вид емоции и чувства, които ви пречат да достигнете до по-дълга еяукулация.
 • Най-важното при тази терапия е да се намери причинителя на проблема. Той може да е ниско самочуствие, стрес, неудовлетвореност от живота, които водите, изгубване на сексуално привличане в човека с които сте и много други фактори.
 • Обикновено, тази терапия се води от специалист, които ви задава въпроси, за да стигнете заедно до причините довели до способносста ви да свършвате много бързо.
 • След като намери причините за бързата ви еяукулация, терапевтът ви ще намери най-бързото решение за отсраняването им.
 • В днешно време тази терапия е много разпространета сред хората с ранна еяукулация и много от тях са се справили с нея.

 

 • Терапия с лекарства- много от мъжете с ранна еяукулация, прибягват до лечение с различни вид медикаменти.
 • Много специалисти казват, че когато мъжете приемат различни антидепресанти те забавят изпразването си.
 • Освен много различни медикаменти, съществуват и различни спрейове и кремове за преждавременна еяукулация. Те се поставят на главичката на пениса и се оставят за 20-30 минути.
 • След това трябва добре да измиете пениса си преди да правите секс, защото е възможно да проникне във вагината на жената и тя да получи вагинално изтръпване (това означава жената да не изпитва и усеща нищо от сексуалния акт).

Наи-честите причини, поради които не можете да постигнете ерекция

Причините за непостигане на ерекция могат да бъдат физически или психически.

Ерекция на мъжете е доста сложен процес. Тя може да бъде повлияна от  хормоните, кръвоносните съдове, мозъка,нервите, или вашите емоции.

Понякога психическите проблеми могат да се съберат с физическите и да доведат до появата на еректилна дисфункция.

 • Психически проблеми:

 • Появата на стрес;
 • Депресия;
 • Тревожност за нещо;
 • Проблеми в комукацията;

 

 • Физически проблеми:

 • Употреба на тютюневи изделия;
 • Високо кръвно налягане;
 • Болестта на Пейрон;
 • Болестта Паркинсон;
 • Диабет;
 • Затлъстяване;
 • Множествена склеироза;
 • Запувени кръвоносни съдове;
 • Уголемена простата;
 • Рак на простатата;
 • Нисък тестостерон;
 • Някой медикаменти, които се дават с рецепта;
 • Алкохолизъм;
 • Сърдечно заболяване;
 • Метаболитен синдром;

 

  Ако имате някакъв по-лек физически проблем(например като затлъстяване), вие може да поемете нещата в свои ръце.

Можете да започнете да се храните по-здравословно, да започнете активно да спортувате и да направите така, че тялото ви да започне да слабее и да оздравее.

Когато имате такъв вид физически проблем е много по-лесно да се справите с него, защото затлъстяването при повечето хора не е хронично, а се е получило след като сте яли каквото ви попадне.

 

Кои медикаменти се препоръчват за поддържане на ерекция?

 

В днешно време  проблема с ерекцията при повечето мъже е доста често срещано съсътояние.

Над 80% при мъжете на по зряла възраст се наблюдава проблеми с ерекцията или получаване на еректилна дисфункция. На пазара съществуват много секс стимуланти, които помагат за лечението на еректилна дисфункция.

По-надолу ще изброим най-предпочитаните секс стимуланти. Те са:

 • Viagra(силданафил)е медикамент, които е създаден за лечение на еректилна дисфункция.
 • Тези сини таблетки са инхибитори на фосфодиестераза тип 5. Действието на таблетките води до засилване на притока на кръв към пениса и помага на мъжете да постигнат твърда ерекция.
 • Виагра се приема чрез поглъщане по-един път дневно като таблетката започва да действа от 30-60 минути.
 • Продължителността на Виагра е около 3-4 часа, но в при някои то е продължило около 5-6 часа.

 

 • Cialis(тадалафил)
 • Levitra(варденафил)
 • Ginsen Max
 • Kamagra
 • Black Ant(черна мравка)

 

 

       Някои интересни факти за ерекцията

Съществуват доста интересни факти за ерекцията, които сме сигурни, че и самите вие не сте знаели и ще ви бъде доста интересно да ги прочетете:

 • Знаете ли, че когато вашият партньор хърка през нощта това влияе освен на сладкия ви сън и на нормалния цикъл на вашата ерекция(здравият мъж получава от 3-5 ерекции през нощта);
 • Понякога прекаляването с алкохол и цигари води до еректилна дисфункция при мъжете;
 • В пениса на мъжа няма кости и поради този факт те не могат да се счупят, когато са в ерекция. Но могат да се спукат кръвоносните му съдове и да доведе до подуване и доста болезнена болка. Много често това се случва по-време на секс, когато вашият партньор е отгоре;
 • Здравият мъж обикновено получава от 3-5 ерекции през нощта. Като тяхната продължителност може да трае от 25-30 минути. Обикновено те се получават докато спите и вие може и да не разберете, ако сте получили такива ;
 • Ерекцията се появява от много ранна възраст, още докато плода е в отробата на майката;
 • Получаването на чести ерекции е много важно за здравето на мъжкия полов член. Това е така, защото при всяка получена ерекция, пенисът се пълни със свежа кръв която е богата на кислород.
 • Мъжете, които са с наднормено тегло имат проблем с производстовото на тестостерон. Това може да доведе до неспособност да получават ерекция или да имат проблем със създаването на потомство.
 • По-малките пениси, когато получат ерекция всъщност стават по-големи, от големите пениса в ерекция. Много изследвания, установяват че мъжете с малки пениси по-време на ерекция техните пениси се увеличават с 86%(и така пениса става много по-дълъг от големия пенис). А дългия пенис в ерекция се увеличава до 47%.
 • Получаване на ерекция при мъжете, не е фактор за получаването на оргазъм. Има мъже, които не могат да получат ерекция, но по-друг начин получават оргазъм.
 • Ерекцията на мъжкия пенис се измерва в инчове. Най-голямата ерекция, която е получавана в света е 13,5 инча. Най-големия пенис в света в ерекция е над 1 фут, а в нормално положение е 9,5 инча.
 • Всички излишни килограми на човек, може да доведе освен риск за здравословното му състояние ами и скриване на пениса под увисналия корем.
 • Почти всички мъже се събуждат с ерекция, тя носи термина „сутрешната слава на мъжете“
 • В повечето статии, мъжкия полов член е описан като „любовен мускул“, но за много хора не е известно, че мъжкия член всъщност не е мускул.
 • Има синдрон наречен „КОРО“. Този синдром се проявява при някои мъже, които несъзнателно изпитват страх, техния пенис да не се прибере в тялото и да не могат вече да го използват.
 • Знаете ли, че миризмата на понички действа много възбуждащо на мъжете и увеличава притока на кръв в пениса. Това води до получаването на ерекция.
 • Пушенето може да намали до сантиметър вашия пенис, когато е в ерекция.
 • В Исландия съществува музей, в които са изложени над 238 пениса и различни части от него. Този музей се казва Исландски фалологичен музей и е създаден през 1974година.
 • От едно време се носи мит, че колкото по-голяма обувка носи мъжа, толкова по-голям пенис се крие в гащите му. За съжаление на всички дами, този мит не е верен. Оказва се, че номерът на обувката не е от значение за размера на пениса на мъжете.
 • Съществува ресторант в Пекин в които предлагат над 30 разновидности на мъжки пениси.