Свръх високо либидо №6

   Според някои учени голямото желание за секс при някои хора може да се разглежда като възникнал проблем. Голямото сексуално желание при някои може да излезе извън контрол и да причини различни проблеми . При всеки човек желанието за секс е различно, за някои един път на ден е напълно достатъчно, а за други няколкко пъти на ден. Хората при които се наблюдава вече възникнал проблем са тези, които мислят нон стоп само за секс и тези, които изпитват непрекъснато желание да го практикуват. Признаците по-които може да познаете дали спадате към свръх сексуалните хора са следните :

 –Чувставате се сексуално зависими . Идва един момент в който вие разбирате, че практикуването на секс е единственото ви удоволствие в живота. С тази мисъл се събуждате и лягате . Съзнанието ви е напълно заето с единствената мисъл „Кога пак ще правя секс?“, когато изпаднете в такова състояние това означава , че вие сте напълно зависим от секса.

Има случаи в които не можете да се контролирате, ставате изнервени, ако не правите секс. Всички хора около вас приемате и гледате на тях единствено като на вашия пореден сексуален обект . Колкото и да се опитвате да подтискате това желание , не можете то ви е обзело цялото тяло и съзнание.

 В такива случаи , ако не можете сами да подтиснете това непрекъснато желание за секс , трябва да предприемете мерки и да потърсите специалист в тази област , за да ви помогне да се справите с този проблем.

Ставате подтайни за вашето непрекъсното сексуално желание.

  • Понякога прекалнето ви желание за секс, оказва влияние и върху околните, защото те започват да гледат на вас като на хора на които нещо не им е ред.
  • Когато усетите , че започват да гледатт на вас с друго око, вие изпитвате някакво чувство на самосъхранение, неразбиране и отчуждение от заобикалящите ви хора .
  • В такъв момент започвате да ставате подтайни относно вашата голяма сексуална нужда.
  • Започвате да се прикривате от страх да не бъдете съдени от околните, защото хората които нямат този проблем като вашия никога не буха ви разбрали.

Случай в който сексуалното ви поведение оказва влияние на другите фактори в живота ви

  • хората, които ви заобикалят
  • здравето ви
  • работата ви
  •  вашата половинка в живота 

    Понякога си мислите , че това да сте сексуално свръх активен е много хубаво, да но се оказва , че не е така. Понякога голямота ви желание за секс може да повлияе на вашето здраве, защото непрекъснатото желание може да ви измори както и физически така и психически. В един момент може да спрете да спите, а всички знаем, че всеки един организъм има нужда от презареждане. Недоспиването може да доведе и до сериозни здравосложни проблеми.

  Голямото ви желание за секс може да повлияе дори и на вашата работа. Когато мисълта ви е насочена изцяло върху правенето на секс вие не можете да се съсредоточите и да извършвате каквато и да било друга дейност.

Има хора на които работата им е напълно свързана с мисловна дейност и ако те са сексуално зависими. Тези хора не могат да свършат възложената им работа за деня, поради непрекъснатото им желание за секс . Това може да доведе дори до уволняване от работата на която сте назначени.

   Доказано е, че един от най- често срещания фактор на който може да повлияе вашата свръхсексуалност е вашата половинка. Всеки един човек има различно желание за секс.

 Понякога вие дори може да изплашите вашата половинка с постоянното си желание да правите секс. Това може да доведе до сериозни проблеми във вашите взаимоотношение, дори и до раздяла.

Хубаво е, когато вашия партньор ви каже, че не издъжа на темпото ви е да се замислите над това и да предприемете мерки, ако искате да го задържите.

    Когато не се чуствате добре, например сте депресиран или сте насъбрали много гняв във себе си единсвеното решение за вас е да правите секс.

По този начин вие си мислите, че ще  излезете от състоянието в което се намирате (депресия, висок стрес, страх от нещо и други ) и че всичко ще се нареди. Да но не е така, секса ще ви успокои временно, но няма да реши проблема ви .

 Ако се намирате под голям стрес, сексът може да ви отпусне, но не и да  гарантира, че когато отново се появят причините които ви карат да сте под стрес, вие пак няма да се повлияите.

  Много е важно да знаете, че ако многократно сте опитвали да се справите с вашата свръхсексуалност без никакъв ефект не трабва да губите кураж.

Понякога най- доброто решение е да потърсите специалист в тази област, които да ви помогне. Ако изпаднете в такова състояние вие не трябва да го криете и да се срамувате, а най-доброто решение да намерите някой , който ще ви помогне да се справите с този проблем.

Понякога отлагането на това може да доведе до много сериозни последици, заради това ако почуствате, че вече вашато сексуално желание излиза извън контрол и пречи на вас и на околните незабажно потърсете специалист.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *